Geen zorgen , Wij ontzorgen.

Aankleding

Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen of organiseer je een ander speciaal evenement? Dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een belangrijk onderdeel van ieder feest is de aankleding, want dit bepaalt de sfeer en creëert een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele en uitgebreide aankleding die perfect past bij jouw wensen.

 

De kleine decoractie stukken

Barcollectief heeft en breed arsenaal aan decoratie stukken voor jouw feest! Vaak denk je er niet bij na, Maar met een aantal kleine decoratie stukken tover jij je feest om naar een waar spektakel. 

Biertafel verhuur

Met de Biertafels van barcollectief creeër je op een gemakkelijke manier veel zit ruimte! Tevens levert barcollectief ook rokken voor de biertafels! Hierdoor creeër je een andere demensie met biertafels. 

Statafel verhuur

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw feest of evenement? Overweeg dan om een geluidssysteem bij ons te huren! Ons geluids systeem brengt het festival gevoel richting jouw gasten en zorgt voor dat iedereen staat te dansen op de dansvloer.