Aanbieding!

Combi Deal: Standaard tap & Barkoelkast met flessennest

145.00 Excl. BTW

Deze Combi Deal bestaat uit een standaard tap en een barkoelkast, inclusief een flessennest.

Beschrijving

De Combi Deal! Standaard tap & Barkoelkast inclusief flessennest is een perfecte aanvulling op elke horecagelegenheid of thuisbar. Deze combinatie biedt zowel een tapinstallatie als een barkoelkast, waardoor je al je drankjes op een professionele en georganiseerde manier kunt serveren.

De standaard tap is van hoge kwaliteit en is ontworpen om bier, cider of andere dranken moeiteloos te tappen. Met een gebruiksvriendelijke bediening en een effici├źnt koelsysteem zorgt de tap ervoor dat je altijd kunt genieten van een perfect gekoeld bier.

De bijgeleverde barkoelkast is ideaal voor het koelen en bewaren van flessen drank. Met voldoende ruimte voor verschillende formaten flessen en een verstelbaar temperatuurbereik, kun je ervoor zorgen dat al je drankjes op de juiste temperatuur worden bewaard. De barkoelkast heeft een stijlvol design en is voorzien van glazen deuren, waardoor je gemakkelijk kunt zien welke drankjes er beschikbaar zijn.

Daarnaast wordt de koelkast geleverd met een handig flessennest. Dit flessennest biedt een praktische oplossing voor het opbergen van flessen en zorgt ervoor dat je altijd een overzichtelijke en georganiseerde bar hebt.

Kortom, de Combi Deal! Standaard tap & Barkoelkast inclusief flessennest is een complete oplossing voor het tappen en koelen van drankjes. Met deze combinatie kun je je gasten altijd voorzien van perfect gekoelde en smaakvolle drankjes, terwijl je tegelijkertijd een georganiseerde en professionele uitstraling behoudt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Combi Deal: Standaard tap & Barkoelkast met flessennest” te beoordelen