partners

Wij werken samen met 2 partners om uw feest compleet te maken

Wijnhuis Oudorp

Wijnhuis Oudorp

Wijnhuis Oudorp, meer dan 40 jaar ervaring

met wijn-spijs combinaties, professioneel koken, in- en verkoop van wijnen en gedistilleerd. Kortom, wij hebben verstand van alles op culinair gebied!

Bij ons krijgt u duidelijke antwoorden op uw culinaire vragen en dilemma’s. Wijnhuis Oudorp, de speciaalzaak die normale taal spreekt.

Wijnhuis Oudorp, de speciaalzaak die normale prijzen hanteert. Wijnhuis Oudorp, de speciaalzaak die normale service geeft.

Samen met het uitgebreide assortiment van Wijnhuis Oudorp en de mogelijkheid om ongeopende flessen/fusten terug te geven, kan het alleen maar en succes worden!

Slager Wim

Slager Wim

Vlees van Vis! Een vakman met passie voor zijn producten.

Eersteklas vlees
Slager Wim heeft rechtstreeks contact met de allerbeste vleesleveranciers van Nederland. Zij staan garant voor eersteklas producten vanuit de hele wereld. Kwaliteitsvlees uit Nederland en België, maar ook Argentinië en de V.S.

Viert u binnenkort een verjaardag? Bereid u een bedrijfsfeest voor of organiseert u een buurtbarbecue? Laat u dan eens informeren over de vele mogelijkheden die Slager Wim Vis uit Broek op Langedijk te bieden heeft voor een barbecue op maat.

Van bescheiden tuinfeestje tot compleet buffet. Want desgewenst regelt hij ook de nodige barbecues, borden, besteksets, servetten, statafels of partytenten in samenwerking met Barcollectief.

Menu

Betaalwijze

Contant of Pin
Bank NL66 RABO 03431 71384

Waarom bij ons

Brengen & Halen
Achteraf betalen
Gratis Bezorging

Assistentie

Sponsoring

Team Sponsor

Volg Ons

Contact

Informatie

De Voorwaarden
KVK: 55284248
BTW: NL001531676B47